Aroy-D kokosové mléko 500ml
Kokosové mléko - Váš chutný pomocník v teplé i studené kuchyni. Sladká, mléčně bílá tekutina se získává tradičním lisováním strouhané dužiny ze zralých kokosových ořechů.
Kokosové mléko - Váš chutný pomocník v teplé i studené kuchyni.
Sladká, mléčně bílá tekutina se získává tradičním lisováním strouhané dužiny ze zralých kokosových ořechů. Je přirozeně hustá, sametově hladká s bohatou chutí a vysokým obsahem oleje a cukru.
Kokosové mléko tvoří důležitou součást mnohých asijských kuchyní. Hojně se používá na přípravu všemožných barmských, filipínských, indonéských i thajských jídel. Své místo najde dokonce i v brazilské, indické a konečne, také ve vaší kuchyni.
Obohaťte své vaření o výživný tropický nektar ze šťanatých kokosů. Zahuštěné kokosové mléko, které svou konzistencí připomíná smetanu se skvěle hodí na přípravu omáček, zákusků a pudinků. Výtečně dosladí dokonce i váš čaj nebo kávu.
Kokosové mléko je kromě své lahodné chuti vysoce ceněno také pro své zdraví prospěšné vlastnosti. Má antimikrobiální vlastnosti v gastrointestinálním traktu a nízkou hodnotu glykemického indexu (40).
Obsahuje široké množství důležitých vitamínů a minerálů, dále je také zdrojem draslíku vápníku, hořčíku, sodíku, železa, kyseliny laurové a esenciálních mastných kyselin.
Posiluje přirozenou obranyschopnost organismu, zrychluje metabolické procesy a pomáhá při problémech se zácpou i nadváhou.
Díky svému rostlinnému složení je kokosové mléko navíc vhodné i pro vegany, vegetariány a osoby s laktózovu intolerancí.
Před otevření dobře protřepte! Skladujte při pokojové teplotě, po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů!
Země původu: Indonesia
Výrobce: Thai Agri Foods Public Co., Ltd., 155/1 Moo1, Theparak, Samutprakarn 10540, Thailand.
Složení:
Kokosový extrakt 70%, voda, emulgátor: E435
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 764 kJ/ 185 kcal |
Tuky | 19 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17 g |
Sacharidy | 2 g |
z toho cukry | 2 g |
Bílkoviny | 1,6 g |
Sůl | 0,05 g |
Vláknina | g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.