Lee Kum Kee sójová omáčka tmavá Premium 250ml
Tmavá sójová omáčka Lee Kum Kee se vyrábí přirozenou fermentací sójových bobů, které nejsou geneticky modifikovány, bez umělých konzervačních látek a glutamátů. Sójová omáčka je základní ingrediencí asijské kuchyně a její jedinečná chuť pozvedne každý pokrm.
Tmavá sójová omáčka Lee Kum Kee se vyrábí přirozenou fermentací sójových bobů, které nejsou geneticky modifikovány, bez umělých konzervačních látek a glutamátů. Sójová omáčka je základní ingrediencí asijské kuchyně a její jedinečná chuť pozvedne každý pokrm. Lze ji použít i na přípravu marinád, dipů, při smažení nebo jako dresink do omáčkových směsí.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovejte v chladničce (do 8°C) , spotřebujte do 4 týdnů.
Země původu: Čína
Složení:
Voda, sůl, barvivo (čistý karamel).
Cukr, odtučněné sójové boby 10%, pšenice.
Alergeny jsou uvedeny tučně.
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 631 kJ/ 148 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 31 g |
z toho cukry | 17 g |
Bílkoviny | 6,1 g |
Sůl | 19,3 g |
Vláknina | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.