Yum Yum instantní nudlová polévka s příchutí pekingské kachny 60g
Thajská nudlová polévka s příchutí kachního masa. Vyzkoušejte podmanivou vůni a pikantní chuť thajské kuchyně.
Thajská nudlová polévka s příchutí kachního masa. Vyzkoušejte podmanivou vůni a pikantní chuť thajské kuchyně.
Rychlá a snadná příprava, která Vás odmění neodolatelnou chutí. Polévky Yum Yum patří mezi nejpopulárnější značky instantních nudlových polévek.
A není se čemu divit!
Vyrábí se z vysoce kvalitních ingrediencí pomocí nejmodernějších technologických postupů. Kořenící směsi polévek jsou dokonale vyváženy tak, aby dodaly pokrmu tu správnou pikantní a zárověň lahodnou chuť.
Dopřejte si misku vynikající nudlové polévky Yum Yum.
Značka Yum Yum je vždy zárukou nejen skvělé chuti, ale také vysoké kvality produktů. Ve svém portfoliu nabízí široký výběr nudlových polévek inspirovaných tradiční thajskou kuchyní i chutě speciálně vyvinuté s ohledem na zahraniční spotřebitele a nejnovější trendy. Ať už hledáte poctivou thajskou kuchyni nebo chcete vyzkoušet něco jedinečného, polévky Yum Yum jsou vždy správnou volbou.
Složení:
Instantní nudle (84,3%): pšeničná mouka, palmový olej (obsahuje antioxidant přírodní směs tokoferolů), tapiokový škrob, ochucující složka [kuřecí aroma, látky zvýrazňující chuť a vůni (E627, E631), extrakt z droždí], jedlá sůl, regulátory kyselosti (E500, E452, E451), zahušťovadlo (E466),Ochucující směs (15,7%): jedlá sůl, cukr, palmový olej (obsahuje antioxidant přírodní směs tokoferolů), sušená zelenina v různém poměru (česnek, cibulová nať), látky zvýrazňující chuť a vůni (E621, E627, E631), směs koření (obsahuje chilli), kukuřičný škrob, kyselina (E296), barvivo (E150c), mletý koriandr, kachní aroma (obsahuje sóju).
Alergeny:
pšenice, sója
stopy korýšů, ryb, mléka, celeru, sezamu
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 307 kJ/ 73 kcal |
Tuky | 2,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
Sacharidy | 10,3 g |
z toho cukry | 0,9 g |
Bílkoviny | 1,2 g |
Sůl | 0,9 g |
Vláknina | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.